VÅRENS NYDELIGSTE BUKSER

VÅRENS NYDELIGSTE BUKSER

 

Reklame (Fordi innlegget inneholder produkt linker til Boozt.com) Ja de er beige. Ja de er vide. Ja jeg har kjøpt for mange av de allerede…. Men de er det perfekte addition til garderoben for å få litt mer vårlig følelse, og de passer selvfølgelig til ALT! Og det er jo det aller, aller beste. Svart, grønt, blått, hvitt, lilla – you name it. Siden det fortsatt er litt kaldt i luften kan vi ikke legge bort ullgensrene heeelt enda, men det betyr likevel ikke at vi må vente med vårfargene noen måneder til, heldigvis! Så her er noen av mine favoritter for øyeblikket:

Copyright Boozt.com

Bukse fra Mango //Her

Copyright Boozt.com

Bukse fra Lovechild 1979 // Her

Copyright Boozt.com

Bukse fra Gestuz finner du // Her

Copyright Boozt.com

Bukse fra H U G O // Her

Copyright Boozt.com

Bukse fra Levete Room // Her

Copyright Boozt.com

Bukse fra Malene Birger finner du // Her

Copyright Boozt.com

Bukse fra Rodebjer finner du //Her

Copyright Boozt.com

Bukse fra Samsøre //Her

Copyright Boozt.com

Bukse fra Toteme //Her

 

Andre merker som har nydelige beige bukser er Weekday og HM, og den jeg går med finner du her. Det skal sies at den er veldig stretchy i stoffet.

Ellers håper jeg helgen din har vært helt nydelig, og at du nå har fått litt vårinspo til å ta med deg inn i den nye uken!

<3

Follow:

1 Comment

  1. 20. juni 2019 / 06:56

    A lot of thanks for your own labor on this web site. Gloria delights in engaging in investigation and it’s simple to grasp why. Almost all notice all of the compelling mode you provide advantageous guides via your web blog and in addition foster response from others on this concept then our favorite girl has been learning a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. You have been conducting a glorious job.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *