UKENS ANBEFALING – FRA LANCOME

UKENS ANBEFALING – FRA LANCOME

Hver gang jeg er ute å reiser pleier jeg å raide ansiktsmaskene på tax freen, det er faktisk noe jeg gleder meg til hver gang (ja jeg er en kosmetikk nerd..). Så når jeg kom hjem fra Cortina befant jeg meg selv ganske kjapt blant alle ansiktsmaskene på Flesland og denne gangen var jeg på utkikk etter sheet masks. Jeg tok derfor med meg et par av Lancome sin Genifique Hydrogel Melting Mask som jeg hadde fått anbefalt og jeg har virkelig blitt litt frelst. Denne blir definitivt med meg hjem når jeg er ute å reiser igjen. Ikke bare så jeg gode resultater som mer glød og mindre fine linjer, men etter å ha brukt masken var det fortsatt endel av serumet igjen i posen masken kom i at jeg likesågodt brukte resten kvelden etterpå. Winner! Det står bakpå at masken kan være på i opptil 30 minutter om du bruker den på kvelden, men for min del som har litt sensitiv hud var det mer enn nok med 15-20 minutter. Perfekt å bruke på kvelden etter huden er renset og skrubbet. Jeg pleier alltid å avslutte med litt ansiktskrem.

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *