GULL, ULL OG HELG

GULL, ULL OG HELG

Herlighet så kaldt det har vært i dag. Det er vår men likevel må jeg pakke meg inn i ullgensrene mine og det har jeg tenkt å gjøre resten av helgen også. Men det er uansett helg, kaldt eller ei og denne skal nytes. Vi er friske og fine og jeg føler cafeer og et kaldt glass vin kaller. Ja takk begge deler! Så mens jeg glir inn i helgen med et stort smil kan jeg dele noen av artiklene jeg kom over denne uken.

Jeg har akkurat bestilt meg en ny gjørme maske fra Bare Minerals, og om du lurer på det samme har jeg skrevet om tidligere under «Lets talk skincare» under Beauty.

Mango har så utrolig nydelige smykker denne våren, og jeg har helt falt pladask for disse og disse…

Jeg har hatt behov for litt inspirasjon til hjemme nå som våren endelig har kommet, jeg trenger friskere farger og blomster i hus og ble så giret når jeg kom over disse inspirasjonsidene, som denne fra Oslodeco.no og denne samlesiden fra Kremmerhuset, det trenger jo faktisk ikke koster skjorten å oppgradere litt..

Og apropo interiør… Vi er jo nesten litt redd for farger her i Norge, derfor blir jeg ekstra glad når jeg kommer over leiligheter som dette! Jeg skulle virkelig ønske jeg turte litt mer på fargefronten, og må egentlig bare skjerpe meg. Farger er så utrolig nydelig og gjør humøret så mye bedre, for hvem får ikke et smil om munnen når de ser den leiligheten??

Om du lurer på smykkene så er bryggemynten fra Arven i Bergen, og det andre egenkomponert fra arvegull..

Ha en helt nydelig helg, drikk et glass vin og ta en pust i bakken for jeg er helt sikker på at du har fortjent det etter en lang uke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *