FREDAGENS FIRE FINE

FREDAGENS FIRE FINE

Nå mot overgangen til våren synes jeg fargene kan være litt vanskelig å bruke. På den ene siden er det fortsatt til tider bikkjekaldt, på den andre siden blir det plutselig 15 grader. Vi er jo egentlig innstilt på vår, men været er ikke helt på vår side. Men med beige farger i garderoben kan du fortsatt få vårfølelsen uten å gå rundt å fryse. Så la våren komme med disse fire fine!

Copyright Boozt.com

Copyright Boozt.com

Copyright Boozt.com

Copyright Blivakker.no

 

Apropo vår så skal vi gjøre klar terrassen denne helgen og jeg gleder meg som en unge, merker jeg er en evig optimist som bor i Bergen og starter arbeidet i februar. Men hvorfor ikke? Så de neste dagene vil jeg ta et dypdykk ned i Pinterest for litt inspirasjon.. Har dere noen gode tips til innredning til terrasse som gjør det litt ekstra kos?

I mellomtiden må dere ha en helt nydelig helg!!

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *