HVOR SER DU DEG EGENTLIG…

HVOR SER DU DEG EGENTLIG…

..om 30, 40 eller kanskje 50 år? Jeg har alltid tenkt at jeg sitter et sted på den franske riviera med en stor solhatt og et enda større vinglass i hånden (det er jo lov å håpe). Men mest av alt håper jeg at jeg sitter igjen med en god følelse, at jeg har tatt vare på alle de gode menneskene i livet mitt og at jeg ikke har latt noe eller noen hemme meg i å gjøre de tingene jeg ønsket i livet. Målet er vel å være lykkelig, tilfreds. Og ikke angre på noe. Akkurat det målet så langt frem i tid må også gjør det enklere å huske på de små øyeblikk i livet, de små men viktige hendelsene som skjer hver dag og som sikkert blir de jeg husker best. For slik du ser deg om 30-40 år er så tett knyttet sammen med dagen idag. Derfor er det viktig å ta vare på de gode klemmene, latteren til dine nærmeste eller de ordene du en gang fikk som gjorde at du fikk et annet perspektiv på livet. I denne uken som kommer skal jeg legge ned en ekstra innsats her, selv om dagene går i ett og jeg har en million tanker i hodet til enhver tid. For livet går av og til så altfor fort.

Og forresten, om noen lurer på hvordan jeg vil se ut når jeg er 70 så kan du finne meg Her! Herlighet, for noen damer!! Det er bare å ta av seg (sol)hatten.

Og du, mens vi snakker om alderdom, om du vil bli besøksvenn for en herlig eldre person så kan du sjekke ut Røde Kors sine sider Her!

Ha en nydelig søndag!

<3

Follow: