HA EN NYDELIG HELG!

HA EN NYDELIG HELG!

Foto Stine K Nash

Reklame (Siden innlegget inneholder adlinks) Vi har ENDELIG fått klarsignal til å flytte hjem igjen og jeg kunne ikke pustet mer lettet ut. Vi snakkes vannlekkasje – hallo ny leilighet og hallo årets første vårtegn! Denne helgen skal nytes selv om det blir innenifra med forkjølelse i hus. Men i tillegg kan jeg for alvor begynne å telle ned dagene til Cortina, om nøyaktig tre dager sitter jeg på et fly på vei til et svært skianlegg, frisk luft og pasta. Det kan nesten ikke bli bedre! Så om du vil henge med kan du gjøre det på @stilregn på insta.

Imens deler jeg ukens lenker med dere….

Hadde jeg hatt tid hadde jeg laget en av disse nydelige sjokoladeoppskriftene

Jeg elsker faktisk hjem som ser ekstra bebodd ut, med sjel – som denne herlige leiligheten

Den nye skjørtlengden til sommeren – om du lurte..

Og alt det nye på skofronten!

Marie Kondo er jo en ryddeguru – og for en som elsker å gi bort/selge/kvitte meg med det jeg ikke trenger er det vel ikke annet å gjøre enn å ta et dypdykk på nettsiden hennes.

Disse tipsene til å innrede en liten leilighet er gull!

 

Foto Stine K Nash

 

Foto Stine K Nash

 

Ha en fin helg!!

<3

 

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *