SØNDAGSBRUNCH

SØNDAGSBRUNCH

Foto Stine K Nash

Foto Stine K Nash

Med bursdag forrige helg, jobbfest denne helgen i tillegg til en bursdagsbrunch idag så har vel alt lagt til rette for at jeg skal kunne gå smilende inn i den nye uken. Lite minus er vannlekkasje på kjøkkenet og omgangssyken, men 2019 SKAL jeg starte positiv! (positiv, positiv, positiv). Så for å fortrenge diverse krisemaksimerende tanker har jeg drømt meg bort til et rolig univers og kommet over disse sidene på nett den siste uken..

Jeg har jo så klart et nyttårsforsett om å begynne å trene litt mer, og da er jo det ikke feil å få litt inspirasjon fra dette nettstedet <3

Har blitt tatt med til en litt annen verden gjennom disse fantastiske bildene..

Har lurt på om det er på tide med litt nye farger fra Jotun i stuen..

Har satt denne på på ønskelisten..

Og ble så glad når jeg fant denne oversikten på Vogue sine sider over vårens accesories!

Og derfor shoppet ny vårveske fra Etsy, som er helt lik denne..

Og så klart tatt i bruk min mest fargerike kåpe, som er ganske lik denne (og på salg..) eller denne!

Foto Stine K Nash

Ha en nydelig søndag!

<3

 

 

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *