HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE FOR TØRR HUD

HJEMMELAGET ANSIKTSMASKE FOR TØRR HUD

Det har vært jul, det har vært gaver, og ikke minst har det vært penger som har rent ut av lommeboken. Men det betyr ikke at vi ikke kan unne oss litt velvære likevel – vi må bare være hakket mer kreativ på skjønnhetsfronten. Derfor har jeg lest meg opp og testet ut flere hjemmelagde masker av det jeg hadde i kjøleskapet hjemme, og resultatet ble intet annet enn veldig bra. Hjemmelagde ansiktsmasker har egentlig alltid vært en favoritt hos meg, jeg kan derfor anbefale dette på generell basis. Det er ikke sjeldent jeg har mikset sammen slike masker etter en lang og kald dag i skibakken eller etter en lang tur på fjellet hvor solen har stått høyt på himmelen. Eller etter en julebordsesong for den saks skyld. De gjør rett og slett underverker.

Så for å starte i det små (om du ikke har gjort dette før) så anbefaler jeg en veldig enkel maske..

 

Photo by Tania Fernandez on Unsplash

 

 

 

Du blander sammen:

2 Ss honning

2 Ss advokado

2 SS olivenolje

 

 

 

 

 

Matvarene har ulik effekt for huden, og har du eksempelvis ikke en av ingrediensene kan du fint lage masken ved bruk av de to andre av ingrediensene. Honningen vil gi masse god fuktighet og er rik på antioksidanter som kan hjelpe med å redusere rødhet. Olivenolje gjør huden myk og deilig og advokado som er full av fettsyrer, antiokrisdanter og naturlige oljer vil også tilføre huden masse fukt – helt perfekt for denne tiden vi er inne i nå! La masken være på i 15-20 minutter og skyll huden godt etterpå.

<3

 

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *