DE VARME KUPPENE

DE VARME KUPPENE

Reklame (Siden innlegget inneholder adlinks til boozt.com) Heldigvis er vinteren ikke enda over, den har vel heller mer akkurat begynt, og siden kulden vil vare hvertfall noen måneder til er det en god anledning til å investere i et par varme kupp på salget! Jeg elsker gensre i ull og cashmere i klassiske farger siden de varer sesong etter sesong, og om du går for basis farger kan du også bruke de til de aller fleste farger. Husk at om de ikke har størrelsen din kan man fint gå opp en størrelse da slike gensre er like fine i en litt mer oversized stil, og les merkelappen (beskrivelsen på nettet) for å sjekke kvaliteten på plaggene.

Foto Stine K Nash

Foto Stine K Nash

Her er mine absolutte for øyeblikket.

Genser fra Tiger of Sweden som du finner her!

 

Copyright Boozt.com

Genser fra Arnie Says finner du her

Copyright Boozt.com

Genser fra Weekend Max Mara her!

Copyright Boozt.com

Svart genser fra Designer remix finner du her!

Copyright Boozt.com

Genser fra Filippa K som du finner her!

Copyright Boozt.com

Grå genser fra Taifun som du finner her!

Copyright Boozt.com

 

<3

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *