FARGERIKE KÅPER

FARGERIKE KÅPER

Reklame (ettersom innlegget inneholder reklamelinks). Er det noen andre enn meg som har klesskapet fullt av svarte, grå og hvite vinterklær..? Mine vinterklær kan være et trist fargesyn til tider, derfor har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det. Så i stedet for å vente på vårens friske farger, begynner jeg likesågodt allerede nå med å sette litt farge på denne grå, våte og mørke tilværelsen vi er inne i. Jeg har også en god dose tro på at du føler deg hakket mer opplagt av å gå med farger, noe jeg.trenger.akkurat nå. Thank you! Så de siste dagene har jeg drømt meg vekk til disse nydelige herlighetene.

Copyright Boozt.com på enkeltbilder

  1. Leopard fra Mango her! 2. Brun kåpe fra Mango her! 3. Gul Kåpe fra Birgitte Herskind her! 4. Rød kåpe fra 2NDDAY her 5. Gul kåpe fra Part Two finner du her! 6. Rosa kåpe fra 2NDDAY her! 7. Rødvinsfarget kåpe fra Gant finner du her! 8.Rutete kåpe fra Mango som du finner her! 9. Kåpe fra Stine Goya som du finner her! 10. Kåpe fra Day Birger et Mikkelsen her!

<3

 

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *