BURSDAG!

BURSDAG!

Idag har jeg bursdag! Hele to og tredve. Tenk, jeg er nærmere førti enn tyve. Når jeg var tyve synes jeg alltid at de som var over tredve var ganske voksne. De hadde hus, bil, unger og Volvo. Føltes det som hvertfall. De hadde uansett mye ansvar. Ansvar og utgifter. Jeg hadde en ustabil økonomi og klarte ikke holde i live plantene mine hjemme. Jeg tenker fortsatt at de over tredve er ganske voksne, selv om jeg glemmer at jeg også er en av de nå. Heldigvis vet jeg nå at livet er litt mer enn hus, bil, unger og Volvo etter du bikker tredve. For tiden forandrer alt, ikke bare sivil status, jobb, økonomi, ansvar og unger. Den forandrer også vennskap, forhold, kunnskap, tanker, minner og hvordan du ser deg selv – så om de neste åtte skulle bli som de siste åtte, så blir det jo ikke så aller verst.

Jeg skulle gjerne sagt jeg feiret dagen med matchende ballonger til antrekket mitt, fancy små cupcakes og en fotoboks i stuen hvor alle gjestene tok bildene sine. Men det gjorde jeg altså ikke. Dagen ble feiret i går med en øl i hånden på Razika konsert sammen med nydelige folk, og for min del blir det ikke bedre enn det. Jeg er rett og slett heldig som har så flotte mennesker i livet mitt.

Jeg håper denne helgen har vært fin for dere <3

Foto Stine K Nash

<3

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *