MIN MORS BESTE KONFEKTKAKER

MIN MORS BESTE KONFEKTKAKER

Om du enda ikke har fått julestemning i hus så kommer den med disse – og det lover jeg. Min mor har laget disse hver jul og det har blitt en så stor del av min oppvekst at det faktisk ikke blir jul uten disse for min del – noe det heller ikke gjør for flere i familien. De er selvfølgelig best rett ut fra ovnen, men også i de tilfellene veldig, veldig farlig.. Jeg har en lei tendens til å gå frem og tilbake til kakeboksen hver kveld til den er tom, men jeg gleder meg til det hvert år. Så om dere skal teste ut en ny oppskrift denne julen – så ville jeg startet med denne oppskriften jeg har tjuvlånt fra min mor <3

200 gram margarin røret hvitt med 300 gram sukker

2 egg landes i smør og sukker

350 gram hvetemel med 1 ts bakepulver blandes i røres

1 plate kokesjokolade og 50 gram mandler hakkes i biter og røres i røren

stekes på 180 grader midt i ovnen 10-15 minutter

Kjeksene må stivne på brettet før det legges over på rist

 

Min vakre mor <3

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *