MENS JEG VENTER PÅ VINTER..

MENS JEG VENTER PÅ VINTER..

  Denne uken har vinteren så vidt vist seg, og det gjør meg optimistisk! Er det noe som får meg gjennom den mørke, tunge høsten så er det nemlig viten om at det ikke er lenge til jeg kan hive på meg skiene og sette utfor et fjell. Den følelsen. I tillegg har jeg hørt rykter om at minsten skal få sine første ski til jul – smelt! Så mens jeg venter på årets juleferie på fjellet har jeg kommet over disse lenkene på det store internettet…

Som denne artikkelen om hvordan man kan snu negative tanker til positive! (helt nydelig!)

Disse treningstipsene med bosu ball jeg skal ta i bruk neste gang jeg er på trening!

Denne lysestaken som ville passet perfekt til jul..

Denne har jeg vel ikke ord for..

Denne artikkelen for de fineste minimalistiske DYI tipsene!

Denne skal jeg prøve neste uke når jeg har en.dårlig.hårdag

Og har du ikke lest denne artikkelen om ensomhet, så ville jeg lest den. Idag.

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *