KLASSIKERE PÅ SALG

KLASSIKERE PÅ SALG

Reklame (Siden innlegget inneholder links til Boozt.com, men er ikke spons) Er det en ting som gjør meg veldig glad er når salget starter i slutten av desember. Da er det en gyllen mulighet til å handle inn de klassiske basisplaggene jeg har manglet gjennom høsten, for en mye rimeligere penge. Særlig er det en god anledning til å investere inn nye jobbantrekk for det nye året, som eksempelvis i en blazer. Det er mange feller å gå i når man shopper på salget, men om du går for et tidløst plagg med klassiske snitt kan du bruke de i mange år fremover, og kjøper du en blazer i en lys farge har du allerede oppgradert vårgarderoben også. Her er mine klassiske favoritter på salg akkurat nå!

Klassisk svart blazer fra J.Lindeberg her

Copyright Boozt.com

Rutete blazer fra Just Female her

Copyright Boozt.com

Blazer fra Filippa k her

Copyright Boozt.com

Blazer fra Boss business wear her

Copyright Boozt.com

Blazer fra Malene Birger her

Copyright Boozt.com

Blazer fra Rodebjer her

Copyright Boozt.com

Blazer fra Samsøe & Samsøe her

Copyright Boozt.com

Blazer fra Tiger her, fins også i svart

Copyright Boozt.com

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *