IKKE ENDA FUNNET KJOLE TIL NYTTÅR…?

IKKE ENDA FUNNET KJOLE TIL NYTTÅR…?

Siden jeg tar turen hele veien til hytten denne julen er jeg allerede i pakkemodus, og derfor i antrekksmodus for både julaften og nyttårsaften. For selv om det ikke blir den største festen på meg, så skal det hvertfall ikke skinne gjennom på antrekket.. For er det en dag i året du fint kan glitre like mye som diskokulen som forhåpentligvis henger i taket den kvelden, så er det på nyttårsaften! Så for å få litt inspirasjon til hva jeg skal pakke med meg denne uken har jeg gravd meg ned i glitrende juleantrekk på nettet..

Som denne helt nydelige kjolen fra Gestuz! Du kan finne den her! (og den er på 50 prosent nå!)

Copyright Boozt.com

 

Eller denne diskokulen av en herlighet fra Just Femae, som du finner her!

Copyright Boozt.com

Glitrende bukser er aldri feil det heller.. Fra Vila som du finner her!

Copyright Boozt.com

Som selvfølgelig kan matches med en glitrende topp fra Samsøe og Samøre som du finner her! (Eller en svart velur topp..)

 

Copyright Boozt.com

 

<3

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *