Gavetips til enhver kvinne

Gavetips til enhver kvinne

Foto Stine K Nash

Reklame (Siden innlegget inneholder adlinks) Det er klart for julegaveshopping til alle og enhver, og hvert år føles det like vanskelig å finne noe fint til de flotte kvinnene jeg har i min nærmeste krets – og spør du den det gjelder kan du være sikker på at de ikke vet hva de ønsker seg, eller rett og slett av høflighet ikke forteller deg hva de egentlig ønsker (klassisk). Jeg har raidet nettet etter fine gaver og har funnet så utrolig mye fint.

Lite slår en klassisk øyeskygge pallett. Disse nydelige fargene er fra merket Urban Decay som du finner her! Fargene passer perfekt både til hverdag og fest. Kr. 470.

Dior sin Lip Glow er helt nydelig og gir leppene pleie når når den tørre luften kommer. Den skal også gjøre leppenes naturlige farge sterkere over tid. Koster 340 og du finner den her!

Det er aldri feil å en klassisk neglelakk i gave, som denne fra OPI – Barefoot in Barcelona. Jeg har den selv og bruker den hele tiden. Du finner den her! og den koster 185.

Med all den sminken som flyter i veskene våre har vi vel alltid behov for en fin sminkepung – som denne nydelige sminkeveske fra VillageLeather fra Etsy, du finner butikken her. Jeg har ikke selv bestilt noe fra de – men tilbakemeldingene er utelukkende positiv. Nå som julen kommer anbefaler jeg å bestille i god tid om du skal handle på Etsy, da de plutselig kan få veldig mye å gjøre og shippingen kan ta noe tid. Denne koster 320 kr.

Dette deilige gavesettet fra Origins i GinZing serien som gir glød og fukt til huden. Perfekt nå som vinteren kommer. Du finner den her og koster 345 kr.

Origins sine sheet masks er utrolig deilig og koster ikke skjorten. Jeg pleier alltid å ta meg med noen sånne når jeg er ute å reiser. Perfekt som en liten oppmerksomhet eller som en tilleggsgave til eksempelvis en morgenkåpe eller et duftlys? Du finner de ulike her og de koster 45 kr stykk.

For den som bryr jeg om skjønnhet kan silkeputevar anbefales på det sterkeste. Det er skånsomt mot både hud og hår og man vil merke tydelig forskjell etter en liten stund. Dette er fra MellyMoon og koster 699, du finner det her!

Mens vi er inne på skjønnhetssøvn vil disse nydelige masker i sateng fra butikken Evelinaapparell på Etsy gjøre susen. Du finner de her. Maskene koster rundt 100-200.

Morgenkåpene fra Karmameju er helt fantastisk deilig og så fin og klassisk i formen. Den selges på Illum hvor den ligger til kr 1025. Du finner den her!

Tøfler fra Shepherd til 649 kr, som du kan finne på denne siden!

Skjerf fra Holzweiler kommer i så mange nydelige farger til 999 Kr, som du blant annet finner her!

Drikkeflaske fra Swell som du finner her!

Vase fra Lyngby som du finner her! Kr 479.

Duftpinner fra Skandinavisk til kr 499, som du blant annet finner her!

Duftlys fra Voluspa. Denne variante koster 449 som du kan finne her. Når lyset er brent ned kan den i tillegg brukes som en fin krukke til pynt.

Tenk å drikke morgenkaffen fra denne glamorøse saken! Fra Kremmerhuset til 129, som du finner her!

Telysestake fra AYTM  til 299 kr er tidløs og kan brukes året rundt, kan blant annet kjøpes her!

Ullvang Rav genseren har holdt meg varm året rundt i fjellet, og jeg elsker den (!). Det er faktisk ikke en overdrivelse, men jeg mener faktisk at alle burde ha en slik en, rett og slett bare fordi den er så god! Du finner den blant annet her!

Lue fra Samsøe Samsøe som du finner her. kr 399.

Votter i saueskinn fra Hestra, kr 749 som du finner her!

Øredobber i gull fra Camilla Pihl sin nyeste kolleksjon fra David-Andersen, som du finner her.

Nydelig gull smykke fra Maria Black i minimalistisk stil, kr 1499 som du finner her!

Koffert fra Samsonite, kr 1799 som du kan finne her!

Og for de som elsker å reise er dette en så utrolig kul gave, det er et kart hvor en skal skrape ut alle steder en har besøkt! Kan kjøpes her!

Happy shopping!

<3

Foto Stine K Nash

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *