GAVER FRA HJERTET

GAVER FRA HJERTET

I dagens samfunn er fokuset på kjøp, kjøp, kjøp når julen kommer enormt. Alle føler nok et press på hva som skal ligge under juletreet, enten du har en stor familie, liten familie, god inntekt, lavere inntekt. Men det behøver heller ikke være slik.

Spør du meg vil de aller fineste gavene være de som kommer fra hjertet. De som har en god tanke med seg, gaver som du merker ikke bare er kjøpt fordi man MÅ kjøpe en gave, men fordi de synes den passer nettopp deg – og slike gaver behøver ikke koste skjorten heller. De kan til og med være helt gratis. Så her har jeg samlet sammen litt inspirasjon til dere som vil lage en hjemmelaget gave til noen veldig, veldig heldige mennesker nær dere.

Photo by Loverna Journey on Unsplash

 

 

Strikk votter, skjerf, lue, genser.. til en du er glad i! Det er en nydelig gave som vil bli godt brukt gjennom vinteren. Som denne??

Skriv et kort hvor du inviter til en spa kveld hjemme hos deg selv for din mor eller venninne med hjemmelaget ansiktsskrubb, ansiktsmasker (og gjerne litt bobler) en dag i januar.

Lag et fotoalbum med fine minner du deler med en god venninne

Kjøp en postit-pakke og skriv et komplement på hver side – som skal rives av hver dag.

Meld deg på et kurs for deg og en venninne, så har dere noe nytt å finne på sammen over nyttår

 

Photo by Monika Grabkowska on Unsplash

 

 

Lag noen deilige kjeks som du putter i en fin krukke.

Lag et glass syltetøy som du pynter fint til

Hvor ofte er du ikke hos en venninne og du lurer fælt på hva hun egentlig hadde i den gode suppen, eller nydelige kraften? Sjansen er derfor stor for at noen andre har tenkt akkurat det samme når de har vært hos deg. Så kjøp en notatbok hvor du skriver inn dine beste mat / dessert oppskrifter (denne hadde jeg elsket!)

Lag et glass hjemmelaget pesto og legg det sammen med noen gode oster i en fin eske

Lag til den ultimate «hygge» esken. Hell over deilig kakaopulver (eller en blanding du liker selv) i et stilig glass og legg ved et blad, marshmallows og små sjokolade topper – hvem vil vel ikke ha det i julen?

 

 

 

 

Ellers selger de fleste veldedige organisasjoner fine gaver hvor inntektene går til det gode formålet de representer, som eksempelvis: Redd BarnaPlan NorgeRegnskogfondetUnicefFlyktninghjelpenRøde Kors og selvfølgelig så mange, mange fler!

Har dere noen gode julegave tips som kommer fra hjertet??

<3

Follow:

2 Kommentarer

 1. Julie B Farrier
  9. desember 2018 / 09:21

  Fikk ett nydelig bilde av en venninne av min sønn og meg.Det er våres første innrammede bilde med min sønn og elsker det <3 Takk for gode tips!

  • Lisbeth Bruvold
   Forfatter
   9. desember 2018 / 21:14

   <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *