DETTE ÅRET HAR JEG…

DETTE ÅRET HAR JEG…

Foto av Stine K Nash

På samme tid i fjor var jeg godt inne i permisjonslivet, et liv som ikke lignet noe av det som jeg tidligere kjente til. Jeg hadde akkurat kjempet meg ut av en aldri så liten fødselsdepresjon og følte meg veldig klar for et nytt år med nye muligheter. Jeg hadde overskudd, kapasitet og tid for første gang på veldig lenge.

Siden da har året har inneholdt mye, veldig mye. Ferier, utallige rådgivningstimer frem og tilbake med venninner når det stormet som verst, ny stilling, barnehagestart og en helt ny hverdag helt på nytt. Etter jeg har fått barn har jeg faktisk bare kunne glemme å ha kontroll på absolutt alt, men det ligger heldigvis en frihet i det å gi slipp noen ganger også. Men høyt oppe dette året står likevel et bryllup. Et helt nydelig bryllup. Jeg er ikke bare blitt mor jeg er også er blitt noens kone. Noe jeg synes er utrolig fint.

Oppi alt som har skjedd dette året kjente jeg likevel på en følelse av å ville gjøre litt mer enn det helt hverdagslige, noe mer kreativt. Så jeg bestemte meg for å starte Stilregn, og etter en flaske med vin en kveld meldte jeg til min fremtidige mann nettopp dette. Kanskje litt klassisk, men når man sier noe høyt så blir det en slags sannhet, og et press for gjennomføre.

Jeg skulle starte noe som jeg egentlig var redd for hva ville bli, og ikke minst hva andre ville si. For når man velger å gjøre noe offentlig, eller noe litt utenom det vanlige, så er det også vanlig å få reaksjoner. Både gode og dårlige. Nøyaktig hva dette skulle bli har jeg vel egentlig aldri helt visst, men på et tidspunkt må man bare hoppe i det og starte et sted – og det er vel aldri noen som har angret på akkurat det.

Jeg aner ikke hva det blir av 2019 men jeg er virkelig veldig spent!, Med ny jobb på tampen av året, nye prosjekt på fritiden og hele to utenlandsbryllup i sommer og alpetur i vinter føler jeg at dette blir et bra år! Størst av alt står likevel min datter. Jeg gleder meg til å bli smittet av hennes livsglede og nysgjerrighet hver dag, ikke minst ta del i hennes lille verden hvor alt helst bør inneholde lek, latter og generelt terrorisere meg og hennes far til bristepunktet.. Det er alt i alt et herlig kaos. Men et kaos jeg aldri ville byttet ut med noe.

Så hva med årets nyttårsforsett? Jeg klarer ikke begrense meg bare til ett så det blir et salig kaos av mål som gjelder karriere, personlig vekst, kreative prosjekter og trening. Sikkert oppskrift på suksess (…), men spør du en som har mye å gjøre så blir det som regel gjort. Jeg går altså all inn i 2019 og det håper jeg dere også gjør, og så håper jeg dere fortsetter å titte innom her i ny og ne for det er utrolig hyggelig!

Så er det noe du virkelig brenner for – Si det høyt idag da vel så blir 2019 kanskje ekstra spennende!

Godt nytt år!!!

Og takk for 2018 – you have treated me good!

Foto av Stine K Nash

 


Foto Stine K nash

<3

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *