DENNE UKEN HAR JEG..

DENNE UKEN HAR JEG..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… fått skikkelig julestemning! Bergen sentrum lyser opp om kvelden og jeg gleder meg til å ta opp julepynten, spise julemat og  ikke minst hive innpå av mammas hjemmelagde sjokoladekjeks. Det blir liksom ikke julestemning uten de kjeksene. Heldigvis er det nå en stund siden black week, cybermonday og gudene må vite hva, jeg tror jeg fortsatt sliter med en slags stress i kroppen etter den uken. Det er noe med den enorme mengden kontakt og info fra alle kanter som skaper et kjøpspress uten like, og ikke minst en ekkel følelse av å gå glipp av noe. Jeg overdriver ikke når jeg sier jeg fikk sikkert 25 meldinger fra ulike butikker og x antall mail. Det gjør jo noe med hodet, enten man vil eller ikke. Uansett håper jeg den uken ble brukt med måte, og at ikke noen sitter igjen et økonomisk svart år. I så fall ligger det og lærdom i det. Det er heldigvis et helt år til neste gang…

Så denne uken, hvor roen betraktelig har senket seg, har julen sneket seg inn på meg som hos sikkert veldig mange andre. I tillegg har jeg danset meg gjennom to julebord på rappen! La desember starte <3

Her er ukens lenker som har gitt meg julestemning og inspirasjon

Som disse utrolig stilige julesokkene!

Dette nydelige hjemmet..

Denne suppen vil jeg varme meg på denne uken..

Er fortsatt i overkant glad i fløyel, og hadde elsket å få denne nydelige jumpsuiten i klesskapet mitt denne julen

Det bugner over av julekalendere og skulle jeg unt meg en ville jeg gått for denne fra Babor som jeg har sverget til de siste to årene..

Få inspirasjon til å dekke bordet til årets julemiddag med venninner..

Hvorfor og hvordan jeg kan bli mer takknemlig i hverdagen

Og om du ikke har lest denne viktige artikkelen denne uken, så er den verdt å bruke fem små minutter på!

<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *