Be a better you..

Be a better you..

Når gjøremål, barn, black week (!) og generell organisering på administrerende direktør nivå tar all tid er det så utrolig lett å glemme å ta seg en pust i bakken, sette seg ned og rett og slett få litt andre inputs, andre perspektiv på livet og på deg selv. For om vi ikke selv tar steget ut av boblen er det sjelden noen som drar deg ut.

Et sted jeg henter mye inspirasjon og nye tanker fra når jeg har behov for det, om det ikke er mine trofaste venninner som alltid tar telefonen når jeg ringer for å diskutere verdensproblemer, så er det ted.com. Enten det har vært i kjærlighetssorg, for å forstå tankegangen til en person som besitter en helt annen mening enn meg, eller bare for å lære meg noe nytt. Ikke minst er det en god conversation starter med venninnene dine uken etter, for en ny runde med problemløsning.

Denne uken har jeg hatt behov for litt ekstra fokus på «bli en bedre meg». Vi blir jo aldri for gammel til å endre vaner, legge til rette for å bli mer lykkelige eller få litt mer selvtillit og bein i nesen. Derfor tenkte jeg å dele disse tre videoene med dere av tre kvinner som kommer med gode og kunnskapsrike innlegg. Enjoy!

Brene Brown – The power of vulnerability

Denne damen er helt fantastisk. Har i løpet av de to siste tiår studert mot, sårbarhet, skam og empati. Hun er i tillegg forfatter og har fem bestselger bøker bak seg. Hun har en blogg du kan lese her, og på samme sted kan du laste ned guider, prints, lydbøker. Det finner du her! Det er verdt å bruke mye tid på denne damen med andre ord.

Amy Cuddy – Your body language may shape who you are

Power Pose! Denne bruker jeg ganske ofte faktisk..

Emily Esfahani Smith – Theres more to life than being happy

Er virkelig det å være lykkelig alt i livet? Hva er så forskjellen på det å være lykkelig og ha mening med livet..? Verdt å tenke over.

 

<3

Follow: