Høstens rutete blazere – check(ed)

Høstens rutete blazere – check(ed)

Denne høsten har moten truffet mitt hjerte, og det bugner over av fete blazere overalt. Jeg er for tiden på seriøs utkikk etter en rutete blazer, som alle dere tenker jeg, og alle butikkene har jo hevet seg på trenden så da kan det jo ikke bli så vanskelig.

 

Jeg har en London tur i sikte og har egentlig lovet meg selv å vente, men jeg er rimelig sikker på at jeg går på en blazer smell før den tid. Jeg vet hvertfall at den vil bli mye brukt, til min trofaste lyse levis bukse, vide dressbukser, skjørt, ja egentlig alt. Og da er det heller ikke så ille om jeg gjør det til en liten investering. Om du kunne tenke det noe i samme retning så er hvertfall disse favorittene denne uken.

<3

// Oh my lord, this fall all the fashion trends hits my heart, and cool balzers are all over the place. Halleluja! I am looking for a checked blazer, like all of you probably, and since everybode is doing it this fall its not going to be that hard to find one. I am going to London in the near future so I promised myself to wait until then, but I am sure I will I´ll come across something that “I will regret later if I don’t buy it know”… Classic. I know at least I will wear it with anything, like my faithful light levis jeans, skirts, wide trousers – well basically anything. That’s why its not so bad if I make it an investment. So if you are thinking about the same, low budget or high, this is my favorits this week.

2nd day finner du Her!

Blazer fra Gestuz finner du Her!

Blazer fra Malene Birger finner du

Blazer fra Zara finner du Her!

Blazer fra Massimo Dutti finner du Her!Blazer fra Mango finner du Her!

<3

Follow: