Vintage denim delight

Vintage denim delight

Er det noe som opptar mye av tiden min så er det vintage klær. Herlighet jeg aner ikke hvor mange timer jeg har bruk scrollet meg gjennom x antall sider på etsy, asos eller finn.no. I det siste også tise.

Og denne våren stod hvite oversized vintage demin jakker i hodet på meg, virkelig. Så etter et utall av timer kom jeg plutselig over avalinas vintage på asos marketplace. Et drømmested for vintagefanatikere som meg! De selger mye vintage levis, og det jeg har bestilt derfra nå (det har jo da blitt et par kjøp da kan du si..) har vært i veldig god stand. Så siden jeg har vært så fornøyd så tenkte jeg å tipse deg videre, you are welcome.

Har dere noen gode tips for vintage butikker online så blir jeg muligens i helt ekstase, kommenter i vei.

Avalinas vintage finner du Her!

// This spring white oversized denim jackets has been seen everywhere and of course, in my head. So after hundreds of hours (it felt like at least) online I found the perfect one at Asos marketplace. And on top of that I found a new favorite vintage site. Its Avalinas Vintage and it has so much cool Levis, at a very good price. The purchases (yes plural…) I did the condition was excellent. So theres your vintage denim tip for today, you are welcome 😉 Aaaaand if you have any good tips for good vintage shops online I would be more than excited to hear about it <3

Avalinas vintage Here!

<3

Follow: