Skincare sos

Skincare sos

Foto Stine K Nash

Reklame (Fordi innlegget inneholder adlinks, men det er ikke spons) Jeg er over middels gjennomsnittet opptatt av hudprodukter, les helt fanatisk, og har egentlig alltid vært det. Når jeg var yngre var min mor alltid opptatt av at skulle jeg først begynne å bruke hudkremer og sminke, så skulle det være produkter som ikke skadet huden. Jeg tenkte ikke så mye over det da, men idag er jeg så utrolig glad for at hun tok nettopp det seriøst. Du kan egentlig ikke begynne tidlig nok spør du meg (les i voksen alder). Det er et utall av artikler jeg kunne skrevet om dette, og som jeg nok kommer til å skrive om, men i første omgang vil jeg komme med noen tips til ansiktsmasker – et must etter en solfylt sommer. Tenk fukt, fukt, fukt!

Her kommer mine favoritter, i litt forskjellige prisklasser.

Origins, drink up 10 minute mask

Orogins sine produkter har jeg vært fan av lenge og produktene deres er laget uten alle de unødvendige stoffene som vi hele tiden hører vi skal holde oss unna når det kommer til hudprodukter. Jeg vet ikke med dere, men det gjør meg hvertfall veldig glad! I tillegg er produktene rimelige til sammenligning med veldig mange andre. What more could you ask for?

Origins drink up 10 minute mask har jeg brukt i flere år faktisk og jeg elsker den, den gir masse fukt på kort tid og huden føles helt fantastisk etterpå. Særlig passer den også for sensitiv hud.

Denne gobiten finner du Her!

Clinque overnight mask

Denne masken gir huden

 

Lancome overnight mask

Lance sine produkter har jeg brukt i alle år og jeg elsker produktene deres. Faktisk var mine første hudprodukter hele lancomeserien for yngre hud, en serie jeg brukte til jeg så de små smilerynkene komme 🙂 Men nå handler ikke dette innlegget om lancome konkret så la meg komme tilbake til saken. Denne masken har jeg brukt mye og den er helt nydelig. Jeg kjøpte den på vei til Malaga en sommer for et par år siden og jeg brukte den heeele tiden. Den har nemlig en gelekonsistens som er helt fantastisk etter en lang dag i solen!

Denne masken finner du Her!

 

<3

Follow: